آخرین خبر

  • • در آستانه دهه مبارک فجرپخش 4 ساعته برنامه های شبکه افق آغاز شد
  • دوشنبه 13 بهمنماه 93

    پخش چهار ساعته برنامه‌ها از شبکه افق همزمان با آغاز دهه مبارک فجر آغاز شد.
    خبرگزاری فارس: پخش 4 ساعته برنامه های شبکه افق آغاز شد
    به گزارش خبرگزاری فارس، چند ماهی است که شبکه افق سیما با اهداف و راهبردهای مشخص و در راستای آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی به جمع سایر شبکه های تلویزیونی اضافه شده و طی این مدت توانسته است مخاطبان خود را پیدا کند.

    این شبکه که همچنان در پخش آزمایشی به سر می برد، ابتدا فقط در تهران قابل دریافت بود اما چندی پیش با تغییر فرکانس در سایر استان ها هم به روی آنتن رفت.

    مجموعه ای از مستندهای ایرانی و خارجی با موضوعات گوناگون از جمله دفاع مقدس، جاذبه های فرهنگی و گردشگری ایران، سیاست داخلی و خارجی، اقتصاد، اندیشه های امام خمینی(ره)، حوادث انقلاب، بیداری اسلامی و ... و همچنین برنامه های گفت وگو محوری همچون «عصر خمینی»، «شاهد عینی»، «نیمه پنهان ماه» و «چارسوق» بخش های مختلف شبکه افق را تشکیل می دهند که هر یک دارای طیف خاصی از مخاطبان هستند و در عین حال مخاطب عام را هم به سمت خود جلب کرده اند به طوری که مستندهایی همچون «ملاقات با داعش»، «نیمه خاموش»، «سرزمین نخبگان»، «نبرد برای زندگی»، «جستجوگر»، «قصه های انقلاب» و... توانستند طی چند قسمت، مخاطبان بسیاری پیدا کنند.

    پخش برنامه از شبکه افق ابتدا دو ساعت در روز با بازپخش 23 ساعته بود ولی در ادامه پخش 3 ساعته برنامه ها شروع شد و حال در آستانه دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، شاهد 4 ساعته شدن پخش از این شبکه خواهیم بود.

    این امر گویای افزایش تولیدات تلویزیونی این شبکه است که نوید بخش ارتقای کیفی برنامه ها نیز خواهد بود.

    بینندگان شبکه افق می توانند از این پس از ساعت 17 الی 21 شاهد پخش برنامه های این شبکه باشند.

    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931112001108#sthash.XwaBtWZC.dpuf

آخرين نظرات خوانندگان

  • غلامرضاگراوندی: سلام.بهتراست سلمان رشدی را هم با پاموک دعوت کنند. ادامه

آخرین کتاب

  • • رمانی از زندگی پیامبر(ص) به قلم محمد رضا سرشار
  • چاپ هشتم رمان «آنک آن یتیم نظر کرده» که به قلم محمدرضا سرشار نگاشته شده در مورد زندگی پیامبر(ص) است که توسط سوره مهر در آستانه سالروز وفات نبی مکرم اسلام به علاقه مندان کتاب معرفی می‌شود.

    به گزارش پایگاه خبری سوره مهر، سرشار درباره انگیزه خود برای نوشتن نسخه نوجوانانه این اثر گفت: «فکر نوشتن از سرزمین نور از سال 1359 در ذهن من افتاد. اولین موجبش این بود که می‌‌دیدم هیچ کتاب داستانی ارزشمندی در مورد زندگی پیامبر(ص) برای نوجوانان ما منتشر نشده است.دوم اینکه میدانستم که اگر چنین کاری صورت بگیرد، در نگاه خواننده‌ی نوجوانان این اثر نسبت به دین‌‌شان یک تحول اساسی مثبت به وجود خواهد آمد. ضمن آنکه زندگی پیامبر ما آنقدر و پرکشش است که جدا از جنبه‌ی الهی و دینی آن، به خودی خود، می‌‌تواند موضوع یک داستان بسیار جذاب و پرهیجان باشد. به شرط آنکه این موضوع، در دست یک نویسنده، به معنی درست کلمه، قرار بگیرد. و البته، طمعِ بردن ثواب و اجرا آخرتی نیز، در این کار بی‌‌تاثیر نبود».

    این کتاب که پیش از این، توسط انتشاراتی دیگری منتشر می شد، سرانجام پس از حدود دو سال وقفه در تجدید چاپ و نایاب بودن ، به وسیله انتشارات سوره مهر، به چاپ هشتم خود (اول سوره مهر) رسید و به بازار نشر عرضه شد.«آنک آن یتیم نظر کرده» پیش از انتشار به صورت کتاب، در قالب یک برنامه روایت - نمایشی رادیویی با عنوان «از سرزمین نور»، صبحهای جمعه, از ساعت 8 تا 8:30 از شبکه سراسری صدای جمهوری اسلامی پخش می شد، و طی بالغ بر 70 برنامه، توانست نظرات بسیاری از مخاطبان، و در راس آنها مقام معظم رهبری را به خود جلب کند.

    این اثر، پس از چاپ به صورت کتاب در دو قالب ویژه نوجوانان و بزرگسالان موفق به دریافت جوایز معتبری از سوی جشنواره های کشوری قرار گرفت. که از آن جمله می توان به عنوان اثر برگزیده دومین جشنواره قصه های قرآنی، پیامبران و ائمه» (مربوط به بررسی کتابهای ده سال سالهای 1374 تا 1384) برای آن اشاره کرد؛ که خود منجر به برگزاری مراسمی مستقل و با شکوه - با همکاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی - برای تجلیل از نویسنده کتاب در سال 1384 شد.

    بعدها با ترجمه به زبانهای عربی، انگلیسی، اردو، ترکی استانبولی - به همت حوزه هنری - و چاپ مجلد اول ترجمه عربی آن در لبنان توسط انتشارات دارالتراث العربی و رونمایی از این ترجمه در کویت و ورود به بازارهای کتاب عربی همچون عراق، مورد استقبال مخاطبان عرب زبان نیز واقع شد. همچنین چاپ ترکی استانبولی این اثر به تازگی توسط حسن علیمی بکتاش ترجمه و منتشر شده است.

خواندني‌هاي وب


اورهان پاموک، حامی اول سلمان رشدی، دوباره به ایران می آید!

ارسال به دوستان
حامی اول سلمان رشدی دوباره به ایران می‌آید!

«اورهان پاموک» نویسنده ترک و اولین کسی که در جهان اسلام با فتوای حضرت امام خمینی علیه سلمان رشدی مخالفت کرد، قرار است اسفندماه به ایران بیاید.

خبرگزاری فارس: حامی اول سلمان رشدی دوباره به ایران می‌آید!

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، در  خبری آمده بود که اورهان پاموک - نویسنده ترکیه‌ایی برنده جایزه نوبل ادبیات - اوایل اسفندماه همراه با همسرش به تهران سفر می‌کند.

اما سفر این نویسنده به ایران در حالی رخ می‌دهد که او نه تنها سابقه مثبت و موضع درستی درباره انقلاب اسلامی ندارد بلکه یکی از شاخص‌ترین ویژگی‌های او که در تمام سرگذشت‌هایش به آن اشاره شده، مخالفت علنی با حکم امام خمینی(ره) درباره حکم ارتداد سلمان رشدی است.

اورهان پاموک اولین کسی است که در جهان اسلام با فتوای مرگ سلمان رشدی مخالفت کرد و پشت این نویسنده مرتد که آیات قرآن را تمسخر کرده و مورد وهن قرار داده ایستاد و همین باعث شده او را به عنوان شخصیتی حامی سلمان رشدی بشناسند.


پاموک و سلمان رشدی

 

همچنین این نویسنده، فردی جنجالی در کشور ترکیه به شمار می‌رود و به همین دلیل بسیار مورد حمایت کشورهای غربی است. یکی از جنجال برانگیزترین اظهارات او به مصاحبه‌ای بر می‌گردد که در آن با اشاره به قتل عام ارامنه در سال 1915، در دوران ترکیه عثمانی، و «کشته شدن 30 هزار» شهروند کرد ترکیه در دهه‌های اخیر، از هموطنان خود خواسته بود، با صداقت و شجاعت بیشتری به تاریخ میهن خود بنگرند و گذشته را بکاوند.

همین مصاحبه و اظهار نظرهای او باعث شده بود او به دادگاه کشیده شود و جنجال زیادی در این رابطه در ترکیه بر پا شود.

 

این نویسنده ترک که در سال‌های اخیر بیشتر عمرش را آمریکا می‌گذراند، نویسنده کتاب‌هایی چون همچون «قلعه سفید»، «زندگی نو»، «چهره پنهان»، «کتاب سیاه»، «موزه معصومیت»، «نام من سرخ» و اثر زندگی‌نامه‌ایی «استانبول» است که تعدادی از کتاب‌های او هم به فارسی ترجمه شده و تعدادی هم چون مجوز انتشار نیافته‌اند در خارج از کشور به فارسی منتشر شده‌اند.

اما نکته مهم نوع نگاه او به قوانین اسلامی و ارتباطات انسانی در کتاب‌هایش است، او در کتاب «موزه معصومیت» به موضوع عشق‌های ممنوعه در کشورهای اسلامی می‌پردازد. داستان درباره عشق میان یک مرد ثروتمند و دختری فقیر در استانبول است. داستان این کتاب در سال‌های دهه هفتاد میلادی می‌گذرد و دو شخصیت اصلی آن بالای سی سال سن دارند. این کتاب به مسایلی چون ارتباطات جنسی در ترکیه و کشورهای اشاره می‌کند و سوژه اصلی آن هم همین موضوع است.

این نویسنده ترک یکی از طرفداران حکومت لائیک و سکولار است و بارها از اسلام گرایان ترکیه انتقاد کرده است.

پاموک پیش از این نیز یک بار دیگر در سال 82 و در دوره اصلاحات به ایران سفر کرده بود که به گفته خودش خاطرات بسیار خوشی از آن سفر برایش باقی مانده است. با این که این سفر ظاهرا توسط مترجم و ناشر وی برنامه ریزی شده است اما باید دید موضع وزارت فرهنگ و ارشاد به عنوان متولی فرهنگی کشور در این باره چیست.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931111000953#sthash.HVjQqtcP.dpuf

1 نظر

سلام.بهتراست سلمان رشدی را هم با پاموک دعوت کنند.

ارسال نظر