به گزارش باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»، مجموعه «صلحبانان جهان» پس از ترجمه و دوبله آماده پخش از شبکه امید سیما شده است.
داستان مجموعه پویانمایی «صلحبانان جهان» مربوط به یک تیم 6 نفره با همین نام است. اعضای این تیم عبارتند از 6 قهرمان که پس از طی آموزش های بسیار ویژه جسمی و ذهنی اکنون وظیفه دارند با نیروهای شیطانی فرازمینی مقابله کنند. ضد قهرمانان این اثر با ایجاد خرابکاری های مختلف در سراسر زمین، قصد دارند کره زمین را تصرف کنند.
این مجموعه که در ژانر ماجراجویی و اکشن رده بندی می شود؛ محصول سال 2014 کشور چین است و در 52 قسمت 20 دقیقه ای مهمان نوجوانان ایرانی خواهد شد.
«صلحبانان جهان» در واحد دوبله مرکز اوج کودک و نوجوان زیر نظر محمدرضا سرشار (رضا رهگذر) ترجمه و ویراستاری و با مدیریت دوبلاژ حامد عزیزی و همراهی گویندگان نام آشنا دوبله شده است.
این پویانمایی به زودی در شبکه امید سیما روی آنتن خواهد رفت.
انتهای پیام/
کارنامه ی کاری استاد دکتر پرویز کارنامه ای درخشان و بی نظیر است .آن اندازه کار که دردوران مسوولیت ایشان انجام شده براستی چندین برابر همه ی دوران های گذشته است .ضمن آن که این کارنامه ی زیبااز تمام خطاهاو کژی های سابق نیز مبراست .اما مهم تر از همه صفا، اخلاق ، تواضع و مردمی بودن این بزرگوار در دوران مسوولیتشان بود .درسفرهای کاری ، در برنامه های فرهنگی که حضور داشتندبسیار آرام و ساده و بی ادعا می آمدند و می رفتند.اگر برای برنامه ای فرهنگی به مشهد می آمدند به جزبرای همان برنامه ،برای زیارت یا هرکار دیگری که داشتند می دیدم که از وسایل نقلیه ی عمومی استفاده می کنند.بارهادرهمین مشهد این معاون وزیر را درحال سوار شدن به تاکسی ها ی عمومی دیدم .مثل تمام زائران .مثل تمام نویسنده های خاکی مسلمان نسل انقلاب .انگار نه انگارکه معاون وزیرند.رفتار فروتنانه با اصحاب قلم ویژگی دیگر ایشان بود. نپذیرفتن بعضی دعوت ها که از آن بوی تجمل شنیده می شدهمین طور.دکترپرویز براستی زینت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.به ایشان خسته نباشید می گویم و برایشان آرزوی توفیق دارم .در هرکجا که باشند.
آقاي پرويز خسته نباشيد! اجرتان با خدا! اميدوارم الگويي باشيد براي ديگر مسئولان به خصوص در حوزه فرهنگ.
با سلام خدمت شما جناب سرشار. بنده از علاقه مندان به شما هستم و می دانم که تا کنون با آزاد منشی هرگز زیر بار سیاسی کاری و سیاست بازی نرفته اید و هرکجا که نتوانسته اید سخن حق را بگویید از آنجا خارج شده اید.
اما تصور می کنم در مورد آقای پرویز شما دچار حسن ظن بیش از اندازه شده اید.
چطور ممکن است کسی که دارای این همه محاسن بوده را این گونه ناگهانی جابه جا کنند. به مصاحبه ایشان در سایت ها توجه کنید. خودشان هم از تغییرشان خبر نداشته اندو لابد اتفاقی افتاده و چیزی در مورد ایشان افشا شده که فورا کسی را جایگزین ایشان کرده اند که نه سوابق ایشان را داشته و نه تحصیلاتشان را و تنها هنرش به گفته وزیر ارشاد این است که نام هر نویسنده ای را بگویی آثارش را می گوید. کاری که کامپیورتر بهتر و دقیق تر انجامش می دهد!
امیدوارم در صورتی که به علت این تغییر پی بردید خوانندگان وبلاگتان را هم در جریان بگذارید.
دنیای سیاست دنیای پیچیده ای است و چندان هم تمیز نیست و همه در آن دچار لغزش هایی بزرگ می شوند.
با آرزوی موفقیت برای شما
سلام.از شما برای حسن ظنتان متشکرم.در مورد سلامت آقای پرویز ذره ای تردید نکنید.باعث تاسف است که عملکرد ناصواب مسئولان سبب ایجاد چنین شبهه هایی در اذهان مخاطبان می شود.
بسم الله الرحمن الرحیم
بدینوسیله از زحمات استاد ارجمند آقای دکتر محسن پرویز در تصدی گری معاونت وزارت ارشاد تشکر نموده و امیدوارم در آینده نزدیک شاهد ارائه خدمات این عزیز بزرگوار در جامعه فرهنگی مجددا باشیم ، به راستی قبول مسئولیت در این حوزه کاری بسیار سخت ، انرژی بر و هزینه بر است که مسئولین این حوزه از جون و سرمایه سلامتی خود مایه گذاشته و کار می کنند . فرای تصمیمات سیاسی اجازه دهیم دوستان اهل فرهنگ نسبت به نقد نقاط قوت و ضعف خدمات آقای دکتر اظهار نظر کنند،آرزوی توفیق روزافزون برای همه مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بالاخص خدمتگزار فرهنگی جناب آقای دکتر محسن پرویز را از بارگاه حضرت حق خواستارم .
سلام بر آقای پرویز که واقعادر این چند سال همه هم و غمش فرهنگ بود. ایشان خدمات بزرگی به جامعه فرهنگی کشور کردند. اجرشان باحضرت سیدالشهداء!
امیدوارم آقای دری هم مثل ایشان بتوانند به فرهنگ کشورمان خدمت بکنند.
سلام
من هر قدر جستجو كردم جهت فايل صوتي برنامه از سرزمين نور موفق نشدم اين بود كه واسم سوال ايجاد شد أيا اين برنامد اصلا منتشر شده يا به طريق دكر براي يافتن أن تلاش نمايم
بدرود
سلام.از سایت رهبری می توانید دریافت کنید.
بسم الله الرحمن الرحیم.
باعرض سلام ودرود به نویسنده ومنتقد برجسته کشورجناب
آقای محمدرضارهگذرگرامی. وباسپاس ازفعالیت های بی دریغ جنابعالی درحیطه ی ادبیات داستانی.
جناب رهگذرگرامی مایلم ازاین پس دروبلاگ شماحضوری
پرثمرو همیشگی داشته باشم. چراکه احساس میکنم دنیای
ادبیات ومسائل نقد وبررسی ادبی نیازمبرم به این گونه
دوستی ها و هم پیوندی ها دارد.
بنده درحیطه ی آسیب شناسی ادبیات دفاع مقدس موضوعات
جامعی را درغالب یک کتاب چهارده فصلی آماده چاپ ونشر
دارم که متاسفانه هنوز راهی برای ارائه این کتاب
پیدانکرده ام. بنده درشمال ایران و مازندران درشهرستان ساری زندگی میکنم. عنوان کتاب بنده: آسیب
شناسی ادبیات جنگ ورشد تکاملی نویسندگان دفاع مقدس
درروند خلاقیت ادبی است. که محتوای رئالیستی وواقع
گرایانه ی جنگ را به نسبت موضوعات انتخاب شده از
جانب نویسندگان بدون درنظرگرفتن ولحاظ کردن نویسنده و
اثری خاص.. صرفابه آسیب شناسی ادبیات جنگ و بررسی
مسائل سبک درآثارنویسندگان پرداخته ام.
باعرض سلام ودرود
جناب آقای محمدرضارهگذرگرامی عناوین فصل های کتاب آسیب
شناسی ادبیات عبارتنداز:
1 نقش اصول ایدئولوژیکی دفاع مقدس درادبیات
2ماهیت تناقض درجهان بینی نویسندگان ادبیات دفاع مقدس
3شیوه تاثردفاع مقدس دررشد تکاملی نویسنده درروندخلاقیت
ادبی.
4حقیقت مندی دفاع مقدس ورابطه میان اصول ومبانی آن دراثر
ادبی.
5راه بوجودآوردن یک اثرجنگی واقع گرا
6جهان بینی و عقاید وهنرنویسندگی درادبیات جنگ
7 بررسی تیپ شناسانه ی ادبیات دفاع مقدس
8مسئله ترقی وپیشرفت درادبیات دفاع مقدس
9 تکامل ادبیات جنگ وشکل های هنری آن
10بررسی مسائل سبک درادبیات دفاع مقدس
11اصول وریشه های اساسی سبک درنویسندگان جنگ
12زبان ادبی به مثابه ی پدیده ای درسبک شناسی ادبیات دفاع مقدس
13قدرت واهمیت سبک درراستای دریافت تازه ای ازادبیات جنگ
14پیوند وهمبستگی سبک نویسندگان جنگ باجریان های ادبی
جناب رهگذرگرامی پست الکترونیکی بنده درکامنت ارائه شده
می باشد. خوشحال میشوم درباب مسائل مذبور که بصورت
اجمالی ذکرشد بیشتر حرف بزنم و البته نظرات والا وگرانقدر
جنابعالی را درخصوص مسائل مختلف وپیچیده ی ادبیات بدانم.
بادرود به شما. محمد طالبی.. ازکرانه های دریای خزر.
سلام استاد... من توي جريان عزل دكتر پرويز هستم. نظر خود دكتر احمدي نژاد بود. ايشان البته ميدانستند كه اقاي پرويز متعهدند و در جريانات سياسي سال اخير هم بصيرت داشتند. اما متاسفانه چيزي كه باعث بركناري ايشان شد، جملهاي بود كه در مطبوعات بر سر زبانها افتاد.
"باید به یاد بیاوریم که در دوره قبل از انتخابات و در مناظره ها شاید به جز یک مناظره، در باقی آنها هیچ کدام از طرفین صحبت عقلانی با هم نداشتند و هیچ کدامشان نتوانستند یک بحث را به شکل عقلانی پیش ببرند. تنها جایی که توافق نسبی بین دو نامزد ـ که اتفاقا مخالف هم بودند ـ صورت گرفت، بحث کتاب بود. یکی ایراد گرفت و طرف مقابل هم آن مشکل و ایراد را قبول کرد. امروز دولت جدید مستقر شده، من به وجه سیاسی ماجرا کاری ندارم؛ اما به هر حال اتفاقات جدیدتری افتاد و گروهی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر سر کار آمدند. در همه معاونت ها تغییراتی صورت گرفت بهجز حوزه کتاب! معلوم است اهل سیاست با اهل فرهنگ در این زمینه ها شوخی هایی دارند! "
اين جمله جوان نفوذي ادبيات بود كه ميدانيد با همه مراوده دارد. اميرخاني اين جمله را در دهانها انداخت و متاسفانه سايتها و رسانههاي خودي هم به ان دامن زدند و جناب دكتر احمدي نژاد را وادار كردند كه عليرغم ميل شخصي به وزير پيشنهاد تغيير بدهند. وزير هم كه البته اماده اين موضوع بود و تنها دليلش براي عدم تغيير اشاره مقام معظم رهبري در جلسه شعرا بود. به هر صورت اي كاش شما اجازه نميداديد تا امثال اين جوان پررابطه چنين به فرهنگ اين مملكت تيشه بزنند.(اينها رانوشتم تا ذهن بابصيرت شما استاد گرامي نسبت به رئيس جمهوري محترم مخدوش نشود.)
کامنت آقا محسن، اتفاقا به نظر من، نشان دهنده بیبصیرتی شخص رئیس جمهور است. اگر قرار باشد که رئیس جمهور به خاطر حرف یک نویسنده جوان ـکه هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیست و نه در میان اصول گرایان جایگاه ویژهای دارد و نه در طیف مقابل ـ این طور عمل کند و در عزل معاون یک وزیر دخالت کند، باید برای خودمان و مملکت و نظاممان ـ و البته رایمان به ایشان ـ متاسف باشیم.
آقا محمد عزيز! همين شده است كه اين وضع مملكتمان شده. اگر من و شما به توصيههاي بزگترهايي مثل استاد گوش ميكرديم و آثار اين جوان را نميخريديم اين وضع مملكتمان نميشد كه به دليل تيراژ بتواند اينچنين استاد را آزار دهد. دوستي دارم در خيرآنلاين كه گفت وقتي اين جوان اين حرف را زد به آنها گفت بزنيدش توي تيتر و بدانيد تا يك ماه بعد پرويز عوض خواهد شد...
آقای دکتر پرویز لطف کردند و به من وقت ملاقات دادند تا به گلایه من در مورد عدم صدور مجوز برای رمانم گوش دهند. و حتی دستور بررسی مجدد را هم صادر کردند. اما پیش از آنکه من برای بار دوم جواب رد بگیرم تشریف بردند. البته من به رد شدن عادت دارم و طبق روال همیشگی اول یکخرده گریه کردم و بعد فکر کردم که خب "حالا چه کنم؟" و با خودم قرار گذاشتم که فردا باز شال و کلاه کنم به طرف ارشاد و بعد از دریافت احتمالا آخرین و کوبنده ترین "نه" دنیا یک بار دیگر گریه کنم و بروم سر پروژه بعدی.
اما این را جهت اطلاع خانمها و آقایانی که در این سایت فعال هستند و احتمالا هیچوقت رد شدن را تجربه نکرده اند عرض میکنم که انتظار برای دریافت مجوز یکی از دردناک ترین مراحلی است که من در زندگی خود تجربه کرده ام. میگویم دردناک چون در ماههای انتظار آنقدر نویسنده احساسات متفاوت و متعددی را تجربه میکند که هیچ نمیشود اسم واقعی اش را پیدا کرد. بدترین قسمتش آن است که مدام توی ذهن رمانش را ممیزی میکند که آن را نباید مینوشتم یا روی آن یکی قسمت کاش بیشتر کار میکردم.
البته راوی من هم راوی درست و حسابی نبود.اما مگر این راوی ها به حرف نویسنده گوش میکنند؟ ولی خب اگر راوی همه کتابهای دنیا زری سووشون باشند و همه آدمهای عالم اصولگرا یا اصلاح طلب یا کمونیست یا مثل راوی من آدم ناحسابی حتما کتاب و دنبا هر دو چیزهای بسیار خسته کننده ای میشوند. طوری که آدم دیگر نه دلش میخواهد کتاب بخواند و نه زندگی کند.
بهرحال من به سهم خودم از آقای دکتر تشکر میکنم و فکر میکنم یک پزشک و نویسنده حیف است خودش را درگیر کارهای اجرایی کند. چون آنوقت نمیتواند هر چه دلش خواست بگوید و بنویسد.
برایشان آرزوی موفقیت دارم.
نظرات شما متاسفانه پارادوکسیکال هستند. اول گفتید که می خواهید مطالبی را بگویید تا استاد سرشار نسبت به رئیس جمهور دلسرد نشوند، بعد که من گفتم این نشانگر بی بصیرتی خود رئیس جمهور است لاین عوض می کنید و می گویید که وضع مملکت خراب است چون امثال بنده کتاب های آن نویسنده را می خرند.
بحث این نیست جناب! امیرخانی پرفروش ترین نویسنده ایران نیست. حتی در بین کسانی که کتاب غیر بازاری می نویسند هم او پرفروش ترین نیست. تنها هنر امیرخانی پرفروش شدن رمان - نیمچه بازاری - «من او» یش است.
اگر قرار باشد رئیس جمهور مملکت به حرف کسانی گوش کند که کتاب پرفروش نوشته اند یا مجموع تیراژ آثارشان بالا است، باید برآیندی از همه آنها را مد نظر قرار دهد. مثلا ببیند نظر رضا رهگذر هم مثل امیرخانی است یا مصطفی مستور چه می گوید یا آنکه حتی سیمین دانشور و محمود دولت آبادی را هم به حساب بیاورد و خلاصه پیگیر کسانی شود که کتاب جدی پرفروش نوشته اند - حالا فهیمه رحیمی و امثال او به کنار.
مشکل مملکت این نیست که ما کارهای امیرخانی را خریده ایم یا خوانده ایم - که خود بنده کارهای خیلی های دیگر را هم خریده ام و خوانده ام. مشکل کسانی چون شما هستند که در فرهنگ دست دارند و سطحی می نگرند و برای خوشامد سیاسیون می نوسند و در لحظه تغییر موضع می دهند و مشکل مدیران سیاسی ای هستند که بویی از فرهنگ نبرده اند اما چون فرهنگ و هنر ویترینی برای خودنمایی شان فراهم می آورد با اهل فرهنگ و هنر عکس می اندازند و به واسطه آن عکس ها برای خود شان فرهنگی قایل می شوند و بعد در کار فرهنگ دخالت می کنند و متاسفانه مشاور و امین مقامات عالی رتبه - در حد رئیس جمهور - هم می شوند.
به دكتر پرويز ظلم بزرگي شد و از آن بزرگ تر به كارمندان وزارت ارشاد...
اگرچه شما جناب سرشار از آقاي دري به نيكي ياد كرده ايد؛ ولي ايشان متأسفانه روحيه اي بسيار ناروا با پرسنل اين معاونت در پيش گرفته اند و دم به دم زحماتي را كه در دوران آقاي پرويز شكل گرفت زير سوال مي برند و خواستار دگرگوني در اغلب اين يادگارهاي به جا مانده از زمان دكتر هستند.[...]خداوند عاقبت همه ما ختم به خير فرمايد...